Telenor Games 2021 Curling

Postet av Telenor Bedriftsidrettslag Trondheim den 11. Nov 2021

Hei og takk for I går J

Curling ble akkurat så artig (eller til og med litt artigere enn forventet ;) ) som håpet. Trondheim Curling hadde laget et veldig bra opplegg til oss med introkurs og påfølgende turnering. Med to instruktører som jevnlig kom med tips gjennom konkurransen ble det gode muligheter å lære mer om både teknikk og taktikk.

Det ble mange tette kamper, men tilslutt var det The Young Ones som stakk av med seieren etter å ha slått Vi Litt over 50 i finalen. Gratulerer!

I bronsekampen sto det mellom The Explosives og SNG. Her ble det The Explosives som stakk av med siste plassen på pallen. Gratulerer!

Dette var årets siste aktivitet i Telenor Games. Det betyr med andre ord at en sammenlagtvinner skal utropes. Med 7 poengs forsprang var det mye som tydet på at Verdens Raskeste hadde et godt grep om sammenlagtseieren, men når The Young Ones ender opp med å vinne siste konkurranse og Verdens Raskes ender på en 5. plass ble det til slutt The Young Ones som får smykke seg med tittelen Vinner Telenor Games 2021! Gratulerer så mye!

Da er det en stor happening igjen i regi av Telenor BIL og det er banketten 24.11. Der har vi rekordoppslutning så det tror jeg blir en veldig trivelig avslutning på året!